Kérdése van? Hívjon minket! +36309687315

Vagy írjon e-mailt: info@berio18.hu

Blog

A BDSM egy titokzatos, izgalmas világ, amely új színt vihet intim életünkbe. De mi is pontosan a BDSM, és hogyan kezdjünk bele? A Berio18 Szexshop segítségével betekintést nyerhetünk ebbe az érzéki birodalomba, felfedezve az alapvető eszközöket, biztonsági szabályokat és a különböző játékstílusokat.

A vibrátorok a szexuális segédeszközök egyik legnépszerűbb és legismertebb csoportját alkotják. A Berio18 Szexshop kínálatában számos különböző típusú vibrátor található, amelyek segítségével felfedezhetjük testünk rejtett zugaiban rejlő örömöket. De honnan ered a vibrátor, és milyen típusok léteznek? Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk a vibrátor történelmét, típusait és tippeket adunk azoknak, akik még csak most ismerkednek ezzel a csodálatos eszközzel.

Dübörög a szexuális segédeszközök iránti igény, napról napra dobják piacra az újdonságokat a szextech világában. Azonban nem is olyan egyszerű kiválasztani a számunkra megfelelő játékszert, pont a bőség zavara miatt. Minden olyan gyönyörűen formatervezett, szeretnénk átélni a behatolás élményét, de a csikló izgatása is nagyon kecsegtetően hangzik… De nyugi, van megoldás!

Sokan nem ismerik ezt a különleges kis játékszert, pedig igen hasznos és élvezetes mindenki számára nemtől és kortól függetlenül! Nem csupán egy erotikus eszköz, sőt bőven túlmutat azon! Egészségügyi szempontból is remek szolgálatot tesz, hiszen eredetileg is erre találták ki. Rengetegen küzdünk a nyaki, hát és egyéb fájdalmakkal. Anyukák a szülés, szoptatás miatt, sofőrök, ülő munkát végzők vagy éppen megterhelő fizikai, erőnléti munkakörben dolgozók, a lista szinte végtelen. Masszőrhöz persze 100-ból 1 ember, ha elmegy. Valljuk be: sem időben, sem anyagilag sem fér bele a legtöbb ember számára az a kiadás. De van remény! Ezek a wand-ek hihetetlen eredményt tudnak elérni!

Minden nő szereti magát szépnek és kívánatosnak érezni. De ez gyakran nem is olyan könnyű feladat. Van, akinek már nem jut annyi ideje saját magára, van, aki gyermeke születése után már nincs kibékülve a testével és akad olyan is, aki esetleg huzamosabb ideje él kapcsolatban és esetleg már nem kap annyi bókot a párjától.

Egy igazán dögös, szexi fehérnemű nagyban segít pozitív irányba billenteni az önbizalmad, a párkapcsolatod! Ha szépnek érzed magad, hidd el: csak úgy sugározni fogsz! Na, de nem is olyan könnyű kiválasztani a tökéletes fehérneműt, ami passzol az alakodhoz, illik hozzád, magabiztossá tesz...Segítünk! Csokorba szedtük számodra, hogy milyen típusok között is tudsz nézelődni a kínálatunkban.

Zoli és Kata 7 éve házasok. Sokan mondták, hogy a 7. év nagy fordulópont egy házasságban. Hiába nem hittek ebben, őket is elérték a szürke hétköznapok. Zoli sokat dolgozott, mindig fáradt volt, Kata pedig már nem is próbált meg közeledni felé. De belül érezték, hogy ez így nem jó. Szerették egymást, próbálták megoldani a problémákat, de egyedül már nem ment nekik. Egy kedves baráti házaspárjuk már a 18. évét tapossa együtt. Azt a tanácsot kapták tőlük, hogy kezdjenek el megint randizni, mint az elején! Ismerjék meg újra egymást, hiszen a 7 év alatt oly sok minden változott.

Gondolatainkban már foglalkozunk vele, magányos óráinkban ezzel lazítunk, segít minket a csúcsra juttatni - mégis szégyenlősködünk vele kapcsolatban. Vagy éppen attól tartunk, hogy a kapcsolatunkban tiltó listára kerülhetnek játékszereink?

A gésák jól tudták, hogy mire vágyik egy férfi. Ismerték a vágyfokozó fortélyoktól kezdve a fogamzásgátlás különböző módszerein át az intim izmaik edzésének egyik leghatékonyabb eszközét: a kéjgolyót.

Na, de kinek ajánljuk? A gésagolyót ajánlják idősebb hölgyeknek, szülés után lévőknek vagy azoknak, akik egyszerűen csak erősítenék a hüvelyük falát. Hisz biztos te is tudod (rosszabb esetben már tapasztalod is), hogy a medencefenék izmai a kor előrehaladtával természetesen gyengülhetnek, különösen ülőmunka és mozgáshiányos életmód esetén. De a nagy terhelés, gyakori emelés, a krónikus köhögés vagy hólyaggyulladás is gyengítheti intim izomzatod.

 

Minden napom ugyanolyan. Ugye te is ismered ezt az érzést? Mikor semmi sem történik veled. Felkelsz reggel, sietsz a munkába, talán jó esetben menet közben sikerül venned egy kávét és a nagy rohanásban meg tudod inni. Dolgozol, pörög a mókuskerék majd hulla fáradtan hazaesel és bedőlsz az ágyba. Majd kezdődik minden elölről. Egyszerűen se időm, se energiám ismerkedni. Igazából magamra sem jut elég időm, meg amúgy is. A mai világban hogy? Menjek el bulizni és szedjek fel valakit vagy neten próbálkozzak? Áhh, az nem én vagyok. Nincs is elég önbizalmam. Csak a fantázia világomban vagyok egy dögös, bevállalós nő, viszont a való életben… Hagyjuk is.

Nyaggat a partnered, hogy anál szexet akar, de te félsz tőle, hogy fájni fog? Nem tudod rávenni a párod, hogy engedje popsiba? Érdekel a téma, de még sosem próbáltad és nem tudod, hogyan kezdj neki? Szereted, de nem tudod, hogy hogyan lehetne még inkább tökélyre fejleszteni az élményt? Nos, jó hírem van: ez a cikk Nektek szól!

A BDSM tagadhatatlanul „A szürke 50 árnyalata”-val robbant be a köztudatba. Már nagyon régóta foglalkoztatja az emberek fantáziáját, csak nem tudtak róla, hogy tulajdonképpen így hívják ezt. Hány nő ábrándozott arról, hogy például egy dögös rendőr falhoz állítja, megmotozza, esetleg megbilincseli őt? Vagy hány férfi képzelte el azt, hogy egy szexi mini ruhás takarítónő lesi minden kívánságát és kiszolgálja őt mindenben, azt tehet vele ”amit csak akar”? Ez a könyv és film trilógia ezért is örvend ekkora sikernek a mai napig, mert olyan témát boncolgat, amiről oly sokan ábrándoztak már réges-rég.

Biztosan Neked is bevillant Mel Gibson tökéletesen alakított szerepe Nick Marshall bőrébe. Egy beképzelt, óriási egóval rendelkező igazgató egy reklámcégnél, aki szó szerint falja a Nőket! Bizony ő is azt gondolja, hogy tudja mire van szüksége egy Nőnek. Azonban később rájön: ezt korántsem úgy van, ahogyan Ő gondolja!