Kérdése van? Hívjon minket! +36309687315

Vagy írjon e-mailt: info@berio18.hu

Léghullámos csiklóizgató

A léghullámos csiklóizgató az egyik legkeresettebb termék a hölgyek körében. Hogy minek köszönheti népszerűségét ez a viszonylag új technológia?
Nos, 100%-os orgazmust garantál, prémium köntösbe bújtatva. Ugye milyen jól hangzik?


21termék
 

A szextechnológia már az 1800-as évek óta a behatolással elérhető orgazmusra alapoz. Ezzel viszont sok hölgynek az volt a problémája, hogy sajnos nem képes (vagy csak nagyon nehezen) hüvelyi úton elélvezni.
Azonban szép lassan elkezdték fejleszteni végre a csiklóizgatókat is a vibrátoros vonal mellett. Viszont a nagy áttörés a 2010-es években történt, amikor piacra dobták az első léghullámos csiklóizgatókat. Hatalmas sikert arattak, ami azóta is töretlenül tart!

Ez nem véletlen, hiszen 100%-os orgazmus garanciát vállalnak, annyira hatékonyak ezek az erotikus eszközök.

A legtöbb típus kifejezetten csak a klitoriszra összpontosít, nincs vibrátoros rezgés, nincs behatolás. A harang alakú nyílást a csikló köré kell helyezni, mintha vákuumot képeznénk. Ezután szívó érzést fogunk átélni, mely nagyon gyors, intenzív orgazmust produkál! Gyakorlatilag szinte hozzánk sem kell, hogy érjen a készülék a klitorisznál, így nem fárad el a testünk, könnyen készen áll a következő menetre!


Természetesen vannak olyan eszközök is, ahol ez a lenyűgöző tudás kombinálva van hüvelyi izgatással is, így még komplexebb gyönyört lehet átélni.
Mi minden nőnek receptre írnánk fel ezeket a készülékeket. Aki egyszer kipróbálja, az biztos, hogy imádni fogja!