Kérdése van? Hívjon minket! +36309687315

Vagy írjon e-mailt: info@berio18.hu

Realisztikus vibrátor, műpénisz, dildók

Merüljön el a Berio18 szexshop realisztikus vibrátor, műpénisz és dildók kínálatában, ahol a valósághű élmények várnak! Ezek az erotikus eszközök a valósághoz hű érzetet kívánják kelteni, mind küllemében, mind élményben. A kidolgozott makk, az erezetek és némely típuson a herék is helyet kaptak, hogy a lehető legvalósághűbb élményt nyújtsák.


Valósághű Élmény

A realisztikus vibrátorok, műpéniszek és dildók a férfi hímtag reprezentálására hivatottak. A bőrbarát szilikon anyagból készült termékek természetes érzetet kínálnak, könnyed behatolást biztosítanak és nem allergizálnak.

Minőségi Anyagból

A legtöbb realisztikus eszköz bőrbarát szilikonból készül, ami teljesen természetes érzetet kelt és könnyed behatolást biztosít. Nem allergizál, még az arra hajlamosaknál sem.További vibrátor típusok


19termék
 

Ezek a tipusú erotikus eszközök teljesen a realitásra törekszenek, a pénisz érzetét akarják kelteni mind küllemben, mind élményben. Megtalálható rajtuk a kidolgozott makk, az erezetek, sőt némely típuson a herék is helyet kaptak.
Bőrbarát szilikon anyagból készülnek legfőképp, ami teljesen természetes, könnyed behatolást biztosít és nem allergizál, még az arra hajlamosaknál sem.

 

Az első vibrátorokat az 1800-as években kezdték el alkalmazni. Akkor még orvosi segédeszköz volt, ezzel kezelték a nőket. Aztán természetesen gyorsan rájöttek, hogy milyen remek dolog is valójában, így hamar elterjedt, mint örömszerző eszköz.

A vibrátorok a kezdetek óta a rezgésre specializálódtak, ez nem változott az évek alatt. Ezek a klasszikus erotikus eszközök nem tudnak extra dolgokat, csak az állítható vibrátoros rezgést. De abban viszont profik! Nagyon erős, megbízható kis gépek, fáradhatatlanul teszik a dolgukat.

A klasszikus vibrátor 2 nagy csoportra oszlik: a rúdvibrátorokra és a realisztikus vibrátorokra. A rúdvibrátor nem törekszik a pénisz formáját követni, vannak egyszerűbb és bordázottabb modellek is. Színvilágban is nagyon széles a paletta. A realisztikus vibrátorok, műpéniszek és dildók pedig a férfi hímtag reprezentálására hivatottak a klasszikus rúdvibrátorokkal ellentétben.

Ezért örvend oly' nagy népszerűségnek ez a kategória, hiszen sokan az egyszerűségre, az izgató pénisz formára izgulnak fel, nem pedig egy csili-vili játékszerre. Szerencsére ebben a szexshopban mindenki megtalálhatja a számára tökéletes segédeszközt.