Kérdése van? Hívjon minket! +36309687315

Vagy írjon e-mailt: info@berio18.hu

Okosvibrátor

A mai világban egyre több okos eszköz létezik. Porszívók, TV-k, még a lámpák is.
A szex technológia is felvette a ritmust a fejlődő igényekkel és egyre több intelligens eszközt dobnak piacra a vásárlók legnagyobb örömére.
Ezeknek a játékszereknek az a hatalmas előnye, hogy telefonról vagy bármely más eszközről egy applikáció segítségével tudod irányítani, akár a világ másik feléről is. Távkapcsolatban kihagyhatatlan!


20termék
 

Ebben a kategóriában okos eszközöket találhatsz. De mitől olyan okosak?
Általában saját applikációt tudsz hozzájuk letölteni a Play Áruházból vagy az App Store-ból. Ennek előnye, hogy nem kell a játékszereden a gombokat keresgélni, állítgatni menet közben, hanem elég a telefonodon kiválasztani a megfelelő utasításokat. Így sokkal kényelmesebben nekihelyezkedhetsz a dolgoknak.

A kedvenc zenédre hangolódva szeretnél élvezni? Nem elégítenek ki a sablonos dolgok? Az applikáción belül akár egyéni rezgésmintákat is létrehozhatsz, hiszen csak te tudhatod, hogy neked mi a legjobb. Lehetőségek tárháza áll rendelkezésedre ezekkel a folyamatosan fejlődő eszközökkel.

Tagadhatatlanul nagy előny szintén, hogy a világ bármely pontjáról irányíthatóak ezek a felnőtt játékok. Tehát, ha a párod messze van tőled, akkor sem kell lemondanotok a közös intimitásról!