Kérdése van? Hívjon minket! +36309687315

Vagy írjon e-mailt: info@berio18.hu

Multifunkciós vibrátor

A változatosság gyönyörködtet – tartja a mondás. Ez szerintünk a szexben is így van! Miért ragaszkodnál csak egy fajta örömhöz? A multifunkcionális vibrátorok tudják igazán, hogy hogyan is juttassanak el a csúcsra minden módon!


88termék
 

Mitől multifunkcionális egy vibrátor?
A válasz egyszerű: több területre is specializálódik, nem csak egyvalamit tud. A szexshop kínálatában sok ilyen erotikus eszköz elérhető.

Nem kell beérned pusztán a G-pont izgatásával vagy pedig a csikló stimulálásával! Ezek a vibrátorok arra lettek kifejlesztve, hogy tudják egyszerre csinálni neked. Van olyan, amelyik anál során is kiválóan használható. Az eszköznek van egy fő szára, ami a behatolásra szolgál és egy kisebb része, az úgy nevezett csiklókar.

A klasszikus multifunkciós vibrátorokat sokan egy az egyben azonosítják az úgynevezett nyuszis vibrátorokkal. Kezdetben tényleg nyuszi formájúra csinálták a csiklókart. Ez Japánból ered, ahol próbáltak minél inkább elvonatkoztatni a műpénisz formától. Azonban manapság már rengeteg féle játékszert találhatunk ebben a kategóriában, bár a rabbit még mindig nagy sikernek örvend.

Vannak olyan típusok is, amelyek léghullámos csiklóizgatóval vannak felszerelve, van amelyik anális behatolásra is alkalmas.

Nem csak az izgatás helyeit tekintve többfunkciósak, hanem a tudás terén is. Vibrátoros rezgésen kívül szívást, nyalást is tudnak imitálni. Tehát ebben a kategóriában tényleg mindenki megtalálhatja a számára tökéletes társat, mely nem csak önkielégítés közben, hanem szex közben is remek szolgálatot fog tenni!