Kérdése van? Hívjon minket! +36309687315

Vagy írjon e-mailt: info@berio18.hu

Játszószoba-felszerelés

Számtalan szexpózt kilehet próbálni ágyban fekve, falnak támaszkodva, zuhany alatt, autóban, mondhatni, hogy szinte bárhol, de biztosan sokakban felmerült már az a gondolat, hogy milyen érzés lehet, ha az intim együttlét nem lenne a fizika törvényeihez kötve. A szexhinták nem szüntetik meg a gravitációt, de a segítségükkel az egyik fél (általában a nő) a levegőbe "emelkedik", ezáltal a partnere könnyebben, extrémebben hozzáférhet azokhoz a bizonyos részekhez, szinte 0 energia befektetéssel. Így nem kell a partnert tartani, ami valljuk be sok energiát felemészt. Koncentrálhatunk teljesen a szexre

Vannak kifejezetten szex bútorok is. Például szexpad, ahol megvannak a megfelelő pántok és támasztékok, hogy kényelmesen, de stabilan kiköthesd a partnered.


8termék 18

Szex pad

189 890 Ft

Számtalan szexpózt kilehet próbálni ágyban fekve, falnak támaszkodva, zuhany alatt, autóban, mondhatni, hogy szinte bárhol, de biztosan sokakban felmerült már az a gondolat, hogy milyen érzés lehet, ha az intim együttlét nem lenne a fizika törvényeihez kötve. A szexhinták nem szüntetik meg a gravitációt, de a segítségükkel az egyik fél (általában a nő) a levegőbe "emelkedik", ezáltal a partnere könnyebben, extrémebben hozzáférhet azokhoz a bizonyos részekhez, szinte 0 energia befektetéssel. Így nem kell a partnert tartani, ami valljuk be sok energiát felemészt. Koncentrálhatunk teljesen a szexre!

Vannak kifejezetten szex bútorok is. Például szexpad, ahol megvannak a megfelelő pántok és támasztékok, hogy kényelmesen, de stabilan kiköthesd a partnered.