Kérdése van? Hívjon minket! +36309687315

Vagy írjon e-mailt: info@berio18.hu

Blog

Ismerd meg a BDSM titokzatos világát!

2022.08.17 14:38
Ismerd meg a BDSM titokzatos világát!

A BDSM tagadhatatlanul „A szürke 50 árnyalata”-val robbant be a köztudatba. Már nagyon régóta foglalkoztatja az emberek fantáziáját, csak nem tudtak róla, hogy tulajdonképpen így hívják ezt. Hány nő ábrándozott arról, hogy például egy dögös rendőr falhoz állítja, megmotozza, esetleg megbilincseli őt? Vagy hány férfi képzelte el azt, hogy egy szexi mini ruhás takarítónő lesi minden kívánságát és kiszolgálja őt mindenben, azt tehet vele ”amit csak akar”? Ez a könyv és film trilógia ezért is örvend ekkora sikernek a mai napig, mert olyan témát boncolgat, amiről oly sokan ábrándoztak már réges-rég.

Először is tegyük tisztába, hogy mit is takar a BDSM kifejezés. A szó maga egy mozaikszó, angol eredetű: Bondage – Discipline, Domination – Submission, Sadism – Masochism, azaz kötözés – fegyelmezés, dominancia – alávetettség, szadizmus – mazochizmus.

Rengeteg ágazata, irányzata van, de egyvalami mindig közös: kizárólag közös beleegyezésen alapulhat! Bíznotok kell egymásban a partnereddel, tehát ez nem egy egyéjszakás kaland játéka!

Nagyon fontos, hogy fektessétek le előre a szabályokat, határokat. Addig menjetek csak el, ameddig mindkettőtök élvezi azt! A hajhúzás, gyengébb fenekelés még oké, de a kikötözés már nem? Semmi gond! Beszéljétek át! Az a lényeg, hogy neked is és neki is jó legyen. Tehát a bevezetőben olvasott ”amit csak akar” is azért idézőjeles, mert megadott szabályrendszere van ennek a szerepjátéknak, amit nektek kell meghatározni és nagyon komolyan be is tartani azt!

Általánosságban elmondható, hogy a normál szex esetén egyenrangúak vagytok. Ebben a felállásban ez épp ellenkezőleg van, ezért is olyan izgató. Van egy domináns (dom vagy domina) és egy alárendelt szubmisszív (sub) fél. Van, aki switch, azaz néha domináns, néha pedig sub. Érdemes egyszer-egyszer kipróbálni a másik oldalt is, nagy izgalmakat rejthet magában!

De hogy is néz ki a BDSM szex? Nem feltétlen van aktus ez alatt a szerepjáték alatt. Mivel sokféle az irányzata, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, ha érdeklődik a téma iránt. Van, akit csak maga a helyzet hoz izgalomba, nem a szexuális együttlét. Viszont sokan kapcsolják össze a testi kontaktussal is.

Szexjátékok mindenek felett! Az erotikus eszközök tárháza áll rendelkezésre a BDSM rajongóinak, akik előszeretettel halmozzák az élvezeteket általuk.

A kötözés egy jellemző momentum. Legyen szó bilincsről, kötélről, pántokról vagy selyem szalagról. Vannak kifejezetten szexbútorok is, amik ezt a célt szolgálják! Nem kell feltétlen a végletekig menni, elég, ha szépen összekötöd a partnered kezét, bekötöd esetleg a szemét és kezdődhet a játék. Cirógasd egy tollal, kényeztesd őt, majd mikor már majd nem a csúcson van, hagyd abba. Fogd meg a nyakát, suttogj a fülébe, aztán csapj a fenekére…

Sokak számára a fájdalom (persze épeszű kereteken belül) nagyon izgató tud lenni. Mindenki maga tudja a határát. Az apróbb harapásos, popsi paskolástól az erős kötözős, ostorozós, úgynevezett fojtogatós kemény szexig elég széles a skála.

Itt tényleg minden játszik! Vibrátorok, anál eszközök, csipeszek, maszkok, szájpecek, ostor… Nagyon sok szett is kapható, amiben aztán tényleg minden megtalálható egy vadulós estére. Merjétek őket kipróbálni , felfedezni a másik ezen oldalát is! És ezáltal egy olyan új szintre emelni a szexet, ami eddig csak álmaitokban létezett!

 

További szexuális tartalmakért kövesd oldalunkon a minden héten frissülő blogbejegyzéseinket. Ne felejts el feliratkozni hírlevelünkre, hogy értesülj aktuális akcióinkról! Addig is ne habozz, próbáld ki egy termékünket, a gyönyör garantált lesz!

BERIO18