Kérdése van? Hívjon minket! +36309687315

Vagy írjon e-mailt: info@berio18.hu

G-pont vibrátor

Nincs is G-pont! Áhh, az csak egy mítosz! Nem is képesek a nők ilyen orgazmusra. Nos, sok ehhez hasonló mondattal találkozhattál már.
De ez mind tévhit! Hidd el, nem csak legenda, hogy a nők hüvelyében van egy mágikus rész, ami semmihez sem fogható gyönyört tud nyújtani a lelkes próbálkozóknak! Ebben lesznek számodra tökéletes partnerek a G-pont vibrátorok!


77termék
 

Ernst Gräfenber német származású ausztrál tudós publikálta 1950-ben először a G-pont felfedezését.
Tudtad, hogy igazából gyakorlatilag nem is egy konkrét pont, hanem inkább egy 1-1,5 cm átmérőjű folt? A hüvely elülső falán helyezkedik el, kb. 2-9 cm-re a hüvelynyílástól. Mindenkinek egyéni, hogy pontosan hol is található. A szeméremnyílástól befelé haladva egy szivacsos, enyhén kitüremkedő részt kell keresnünk, amely izgatás hatására megduzzad.


De, ha mindenkinek van, akkor miért is nehéz aktus közben ilyesfajta orgazmust produkálni?
Azért, mert a pénisz nem erre lett ”kitalálva”. Nem elég pusztán a behatolás, erre már valószínű, hogy te is rájöttél. De szerencsére nem kell lemondanod az egész testet bizsergető, intenzív kielégülésről! A G-pont vibrátorok pont erre lettek kifejlesztve, hogy azt a részt stimulálják.


Több féle erotikus eszköz is rendelkezik ezzel a tulajdonsággal, de egy valami közös bennük: mind kisebb-nagyobb mértékben ívelt kialakítású, hogy jobban hozzáférjen a hüvely falán található G-ponthoz, ahol temérdek sok idegvégződés található. Ez a fajta orgazmus általában intenzívebb tud lenni, mint pl.: a klitorisz által okozott. Így érdemes felfedezni a testünket, hogy kitapasztaljuk, mely módon találjuk meg legkönnyebben ezt a mennyei erogén zónát.


Sok eszköz többfunkciós, tehát közben akár a csiklót is kényezteti, mint egy csiklóvibrátor. Remekül használható maszturbáció során, de a társas együttlétekben is jó szolgálatot tesz. Vannak olyan típusok, melyek lehetővé teszik közben a férfi behatolását is, így nem csak téged, hanem a partnered is a csúcsra juttat aktus közben!