Kérdése van? Hívjon minket! +36309687315

Vagy írjon e-mailt: info@berio18.hu

G-pont vibrátor

Fedezze fel a Berio18 Szexshop G-pont vibrátorok széles választékát és tapasztalja meg a mély, belső örömöket! A G-pont vibrátort kifejezetten arra terveztek, hogy stimulálják a nők egyik legérzékenyebb erogén zónáját, a G-pontot, amely a hüvely elülső falán helyezkedik el, körülbelül 2-9 cm-re a hüvelynyílástól.


A G-pont Felfedezése és Jelentősége

Az ausztrál tudós, Ernst Gräfenberg 1950-ben publikálta először a G-pont felfedezését. A G-pont nem egy konkrét pont, hanem egy körülbelül 1-1,5 cm átmérőjű folt, amely izgatás hatására megduzzad és intenzív gyönyört nyújt.


A G-pont Vibrátor Kialakítása

A G-pont vibrátorok ívelt kialakításúak, hogy könnyen hozzáférjenek a hüvely elülső falán található “folthoz”. Sok eszköz többfunkciós, így a csiklót is kényezteti közben, mint egy csiklóvibrátor. Tökéletesek maszturbációhoz és páros együttlétekhez egyaránt.


A G-pont Vibrátorok Választéka

A Berio18 Szexshop G-pont vibrátorok választéka számos különböző stílust és funkciót kínál, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes modellt. Akár multifunkciós vibrátorokat, akár egyszerűbb, de hatékony G-pont vibrátort keres, itt biztosan talál megfelelőt.További vibrátor típusok


77termék
 

Ernst Gräfenber német származású ausztrál tudós publikálta 1950-ben először a G-pont felfedezését.
Tudtad, hogy igazából gyakorlatilag nem is egy konkrét pont, hanem inkább egy 1-1,5 cm átmérőjű folt? A hüvely elülső falán helyezkedik el, kb. 2-9 cm-re a hüvelynyílástól. Mindenkinek egyéni, hogy pontosan hol is található. A szeméremnyílástól befelé haladva egy szivacsos, enyhén kitüremkedő részt kell keresnünk, amely izgatás hatására megduzzad.


De, ha mindenkinek van, akkor miért is nehéz aktus közben ilyesfajta orgazmust produkálni?
Azért, mert a pénisz nem erre lett ”kitalálva”. Nem elég pusztán a behatolás, erre már valószínű, hogy te is rájöttél. De szerencsére nem kell lemondanod az egész testet bizsergető, intenzív kielégülésről! A G-pont vibrátorok pont erre lettek kifejlesztve, hogy azt a részt stimulálják.


Több féle erotikus eszköz is rendelkezik ezzel a tulajdonsággal, de egy valami közös bennük: mind kisebb-nagyobb mértékben ívelt kialakítású, hogy jobban hozzáférjen a hüvely falán található G-ponthoz, ahol temérdek sok idegvégződés található. Ez a fajta orgazmus általában intenzívebb tud lenni, mint pl.: a klitorisz által okozott. Így érdemes felfedezni a testünket, hogy kitapasztaljuk, mely módon találjuk meg legkönnyebben ezt a mennyei erogén zónát.


Sok eszköz többfunkciós, tehát közben akár a csiklót is kényezteti, mint egy csiklóvibrátor. Remekül használható maszturbáció során, de a társas együttlétekben is jó szolgálatot tesz. Vannak olyan típusok, melyek lehetővé teszik közben a férfi behatolását is, így nem csak téged, hanem a partnered is a csúcsra juttat aktus közben!