Kérdése van? Hívjon minket! +36309687315

Vagy írjon e-mailt: info@berio18.hu

Klasszikus rúdvibrátor

Fedezze fel a Berio18 klasszikus rúdvibrátor választékát, ahol az egyszerűség és hatékonyság találkozik. A klasszikus rúdvibrátorok az egyszerűségükről, megbízhatóságukról ismertek. Erős motorral és állítható rezgésfrekvenciával rendelkeznek, így mindenki megtalálja a számára legjobb élményt. Nem véletlen, hogy ezek az eszközök olyan kedveltek a hölgyek körében!

Egyszerű, de Nagyszerű

A klasszikus rúdvibrátorok letisztult formavilággal és állítható rezgésfrekvenciával rendelkeznek, hogy mindenki kitapasztalhassa a számára legjobb élményt. A vibrátorok két nagy csoportra oszthatók: a rúdvibrátorokra és a realisztikus vibrátorokra. Míg a rúdvibrátorok nem törekszenek a pénisz formáját követni, addig a realisztikus vibrátorok a férfi hímtag reprezentálására hivatottak.

Szín és Anyagválaszték

A klasszikus rúdvibrátorok széles szín- és anyagválasztékban érhetők el. A leggyakrabban használt anyag a szilikon, ami az érzékeny bőrűek számára is remek választás! Érdemes vízbázisú síkosítót használni  és tárolás során figyelni arra, hogy a szilikon alapú termékek ne érintkezzenek egymással.

Alkalmazási Területek

A klasszikus rúdvibrátorok állítható rezgéseinek köszönhetően nem csak a hüvelyben használhatók, hanem bátran kipróbálhatók a többi erogén zónádon is! Anális használatra azonban nem javasoltak, mivel nincs kiszélesedő részük, ami megakadályozná, hogy a vibrátor túl mélyre csússzon.

 

További vibrátor típusok


65termék
 

Az első vibrátorokat az 1800-as években kezdték el alkalmazni. Akkor még orvosi segédeszköz volt, ezzel kezelték a nőket. Aztán természetesen gyorsan rájöttek, hogy milyen remek dolog is valójában, így hamar elterjedt, mint örömszerző eszköz.

A vibrátorok a kezdetek óta a rezgésre specializálódtak, ez nem változott az évek alatt. Ezek a klasszikus erotikus eszközök nem tudnak extra dolgokat, csak az állítható vibrátoros rezgést. De abban viszont profik! Nagyon erős, megbízható kis gépek, fáradhatatlanul teszik a dolgukat.

A klasszikus vibrátor 2 nagy csoportra oszlik: a rúdvibrátorokra és a realisztikus vibrátorokra. A rúdvibrátor nem törekszik a pénisz formáját követni, vannak egyszerűbb és bordázottabb modellek is. Színvilágban is nagyon széles a paletta. A realisztikus vibrátorok pedig a férfi hímtag reprezentálására hivatottak a klasszikus rúdvibrátorokkal ellentétben.

Anyaghasználatra jellemző a szilikon, ami az érzékeny bőrűek számára is remek választás. Érdemes síkosítót használni, méghozzá víz bázisút! A szilikon oldja a szilikont, tehát tárolás során is figyelj oda, hogy ne érjenek egymáshoz a kis játékszereid!

Állítható rezgései segítségével nem csak a hüvelyedben használhatod, hanem bátran próbáld ki a többi erogén zónádon is! Anális használatra viszont nem javasolt, mivel nincs kiszélesedő része, ami meggátolja, hogy a kelleténél fentebb csússzon a vibrátor, esetleg fent is ragadjon.