Kérdése van? Hívjon minket! +36309687315

Vagy írjon e-mailt: info@berio18.hu

Intim masszírozó és wand

Merüljön el az intim masszírozóink varázslatos világában, ahol a test és lélek teljes kényeztetése várja. Fedezze fel, hogyan nyújthatnak az intim masszírozók, ismertebb nevükön wandok, felejthetetlen élményeket és mély relaxációt, legyen szó egyedüli kényeztetésről vagy páros játékról.

A Wand varázsa

Az intim masszírozók, vagy wandok, különleges eszközök, melyek erőteljes, mégis finom rezgéseikkel képesek az egész testet ellazítani és új fajta gyönyörhöz juttatni. Legyen szó feszült izmokról vagy érzéki kényeztetésről, a wand masszírozók minden helyzetben tökéletes társak.

Biztonság és minőség

Intim masszírozóink csak a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, biztosítva ezzel a biztonságos és hosszantartó használatot. Bőrbarát anyagaiknak köszönhetően allergiás reakció nélkül élvezheti a wandok nyújtotta örömöket.

Páratlan sokoldalúság

Az intim masszírozók nem csak az intim területeken nyújtanak kényeztetést. Használhatók a nyak, a hát és más izomcsoportok lazítására is, így tökéletes kikapcsolódást nyújtanak egy hosszú nap után. Fedezze fel, hogyan válhatnak a mindennapok részévé!

Új dimenziók az intimitásban

A wandok használata során új dimenziók nyílnak meg a szexualitásban. Engedje, hogy ezek az eszközök felfedezzék Önben rejlő vágyakat és új utakat mutassanak az örömszerzésben!


32termék
 

Már az 1960-as években is használták ezeket a masszírozókat. Kezdetben leginkább a nyak és a hát masszírozására, de hamar rájöttek, hogy milyen jól működik az intim területeken is. Erős motorjuk megmaradt, ám kezdeti robosztus külsejük sokat finomodott az évtizedek alatt.

A wand-ek felhasználhatósága elég széles spektrumon mozog, ez adottságainak köszönhető.
Kezdetben kábeles megoldásúak voltak, de mára már a legtöbb akkumulátoros, így könnyedén magaddal viheted bárhová.
A mikrofon-szerű kialakítás előnye, hogy az ereje a fejében koncentrálódik. A nyaki rész rugalmas, így könnyedén hozzáférhet a nehezen elérhető helyekhez is. Legtöbbjük nem belsőleges vibrátoros használathoz van kifejlesztve, de akadnak köztük olyan modellek is, melyek lehetővé teszik a behatolást.

 Használhatod egy kis relaxáláshoz egy fárasztó nap után, segít ellazítani a megfáradt izmaid.
Használhatod azonban maszturbálás során is. Érdemes a kevésbé érzékeny területektől haladni a nagyon erogén zónákig. Ez a kis játékszer örömet okoz a nőknek és férfiaknak egyaránt. Így a szex előjátékának is remek fegyvere lehet!