Kérdése van? Hívjon minket! +36309687315

Vagy írjon e-mailt: info@berio18.hu

Felcsatolható műpénisz

Új szinten a közös gyönyörök

Fedezze fel a Berio18 Szexshop felcsatolható műpénisz választékát, ahol az egyedi élmények és a közös felfedezések találkoznak. A felcsatolható műpéniszek lehetővé teszik a szerepcserés játékokat, új fokozatba emelve az intim együttléteket. Különböző méretek, formák és funkciók széles választéka áll rendelkezésre, hogy minden pár megtalálja a számára tökéletes darabot.

Személyre szabott élmények

A felcsatolható műpéniszek különféle stílusai és anyagai lehetővé teszik, hogy minden pár a saját preferenciáinak megfelelően válogathasson. A bőrbarát anyagok biztosítják a kényelmes használatot, míg a különböző méretek és formák az egyéni igényeknek megfelelően nyújtanak maximális örömöt.

Páros örömök új dimenziói

A felcsatolható műpéniszek nem csak a hagyományos együttlétekhez nyújtanak új élményt, hanem a szerepcserés játékok során is fokozzák az izgalmakat. Többfunkciós modellek is rendelkezésre állnak, amelyek különleges stimulációt biztosítanak mindkét fél számára, így a közös játék még élvezetesebbé válik.


28termék
 

A felcsatolható műpénisz tulajdonképpen egy pántokkal vagy hüvelyben lévő másik véggel rögzíthető hímtag általában vibrációs motorral felszerelve. Vannak azonban üreges kialakításúak is, amelyek nagy segítseget nyújtanak az esetlegesen szolidabb mérettel rendelkező urak számára is! Az önkielégítésre pedig a viselhető vibrátorok biztosítanak lehetőséget, amelyek a fehérnemű alatt szinte láthatatlanok, azonban a csiklót, hüvelyt, esetleg még az ánuszt is izgatják.

Ebbe a kategóriába tartoznak:

  • Klasszikus felcsatolható műpéniszek, amelyek hevederekkel, pántokkal rögzíthetőek. Ezt használhatják a leszbikus párok vagy a kalandozó kedvű heteroszexuális párok is. Az üreges változatokat pedig azon homoszexuális párok, ahol esetleg méretbeli korrekcióra van igény.
  • Vannak úgynevezett pántnélküli, strapless vibrátorok is. Ezeknél nincs heveder, a hüvelybe vezet a tartószár, ezáltal a viselő nő számára is élvezetet nyújtva.
  • Ide sorolhatjuk még az önkielégítésre szolgáló viselhető vibrátorokat is. Ezek az erotikus eszközök fehérnemű alatt hordhatóak, rásimulnak a csiklóra, hüvely (esetleg plusz ánusz) behatolásra szolgálnak, távirányítóval vagy applikáció segítségével irányíthatóak.

A rugalmas pántokkall, vagy állítható pántos alsóval rendelkező eszközök kimondottan azt a célt szolgálják, hogy legfőképp a  partnerünket kényeztessük. Megtapasztalhatjuk, hogy milyen érzés, amikor mi hatolunk a partnerünkbe (akár nő, akár férfi), mintha péniszünk lenne.

Pánt nélküli, strapless vibrátorok
Vannak úgynevezett pánt nélküli felcsatolható vibrátorok is, melyeket kifejezetten nők számára fejlesztettek ki. Ezek két, vagy három ággal rendelkező segédeszközök. Legtöbb esetben ezek a termékek nem csak egy, hanem kettő, vagy akár három rezgő motorral is rendelkeznek, így mindkét fél megtapasztalhatja a bizsergető érzés nyújtotta élvezetet.

Saját örömszerzésre, önkielégítésre alkalmas eszközök a felcsatolható, pántokkal felszerelt vagy bugyiba rejthető csiklóvibrátorok, rezgő minipéniszek. Ezeknek a segédeszközöknek az az előnyük, hogy a kezek szabadon maradnak, ezáltal lehet a partnert simogani, kényeztetni.