Kérdése van? Hívjon minket! +36309687315

Vagy írjon e-mailt: info@berio18.hu

Blog

A gésák titka

2022.09.28 23:11
A gésák titka

A gésák jól tudták, hogy mire vágyik egy férfi. Ismerték a vágyfokozó fortélyoktól kezdve a fogamzásgátlás különböző módszerein át az intim izmaik edzésének egyik leghatékonyabb eszközét: a kéjgolyót.

Na, de kinek ajánljuk? A gésagolyót ajánlják idősebb hölgyeknek, szülés után lévőknek vagy azoknak, akik egyszerűen csak erősítenék a hüvelyük falát. Hisz biztos te is tudod (rosszabb esetben már tapasztalod is), hogy a medencefenék izmai a kor előrehaladtával természetesen gyengülhetnek, különösen ülőmunka és mozgáshiányos életmód esetén. De a nagy terhelés, gyakori emelés, a krónikus köhögés vagy hólyaggyulladás is gyengítheti intim izomzatod.

 

A hüvely falának erősítését te is bármikor elkezdheted. Az eredmény hidd el, nem fog elmaradni! Nagyon fontos már a megelőzés is, de a regenerációs használat is sikeresnek bizonyul a tapasztalatok alapján.

Amit érdemes még tudni a gésagolyókról, hogy anyagukban, színükben, kialakításukban eltérőek lehetnek, ezért érdemes tájékozódni a kínálatról. Gésagolyóinkat itt találod KATT: https://berio18.hu/gesagolyok

Lehet fém, műanyag, szilikon, gömbölyű vagy tojásdad, sima vagy rücskös felszínű, állhat egy vagy (zsinórral összekötött) két golyóból, sőt, létezik több gömböcskéből álló golyósor is. A zsinórral ellátott gésagolyók előnye az, hogy nagyon könnyen eltávolíthatók a hüvelyből. Edzés közben alkalmanként meg is húzhatod őket finoman, hogy még több stimulációt nyújtsanak és megnehezítsék a gyakorlást. A golyók súlya nehezíti az edzést: minél nehezebb, annál nehezebb az edzés is. Kezdőként kisebb súlyú eszközt válasszunk a tornához. Néhány modell vibrációval is fel van szerelve, ezáltal még több stimulációt biztosítva a hüvelynek. Vibrációs modelleinket itt találod KATT IDE

Nagyságuk kb másfél és öt centiméter átmérő között változik, súlyuk kb 20 és 100 gramm között mozog. A használó az intim mérete, hüvelyizmainak állapota szerint választhat szexshopunk kínálatából.

A gésagolyót a hüvely alsó harmadába kell felhelyezni és az izmok segítségével bent tartani. Mozgás közben ahogyan változik a csípő helyzete, úgy ezek az eszközök is mozognak, kellemes rezgésükkel pedig finom összehúzódásokra késztetik a hüvelyizmokat. Kezdetben javasolt, hogy csak néhány percet használd majd, később növelhető ez az idő. Fontos: mindig ügyeljünk a megfelelő higiéniára, a használat előtti és utáni fertőtlenítésre egyaránt!

 

A gésagolyót használó nők erősebb orgazmusról számolnak be, hogy könnyebben és gyorsabban tudnak a csúcsra jutni. Azok a nők, akiknek eddig nem sikerült még elérni a hüvelyi orgazmust, kis gésagolyó használattal kifejleszthetik ezt a képességet.

A fentiek alapján már van egy kisebb rálátásod, hogy mi és mire is való a gésagolyó.

De enged szárnyalni a fantáziád és tedd izgalmasabbá a gésagolyók használatával szexuális életed. Nem kell mást tenned, csak vond be a partnered is egy kis gyengéd hancúrozásba, garantáltan izgatni fogja. Használjátok akár az előjáték során a hüvely benedvesítésére is.

Ráadásul az erős izomzatodnak köszönhetően kedvesed is sokkal jobban fogja élvezni a behatolást, hiszen a szűk és feszes hüvely a férfi vágyálmak netovábbja.

De izgató hatása révén egyedül is nagyon jót lehet vele szórakozni...