Kérdése van? Hívjon minket! +36309687315

Vagy írjon e-mailt: info@berio18.hu

Csiklóizgató

Fedezze fel a Berio18 Szexshop csiklóizgató kategória választékát, ahol a különleges érzések és az intenzív orgazmusok várják! A csiklóizgatók kifejezetten a nők egyik legérzékenyebb területének, a clitoris izgatására készülnek. A csiklóizgató használata nem csak az önkielégítés során, hanem párkapcsolati szex közben is fokozhatja az élvezeteket.


Típusok és Funkciók

A csiklóizgatók letisztult formavilággal és állítható rezgésfrekvenciával rendelkeznek, hogy mindenki kitapasztalhassa a számára legjobb élményt. A csiklóizgatók két nagy csoportra oszthatók: a klasszikus csiklóizgatókra és a léghullámos csiklóizgatókra. Míg a klasszikus csiklóizgatók direkt rezgéssel izgatnak, addig a léghullámos csiklóizgatók érintés nélkül, pusztán léghullámok segítségével izgatják a clitorist.


Anyaghasználat és Színek

A csiklóizgatók széles szín- és anyagválasztékban érhetők el. A leggyakrabban használt anyag a szilikon, ami az érzékeny bőrűek számára is remek választás. A kompakt méretnek köszönhetően ezek az eszközök tökéletes útitársak egy utazás során is és diszkréten elférnek a táskában.


Alkalmazási Területek

A csiklóizgatók állítható rezgéseinek köszönhetően nem csak a csikló izgatására alkalmasak, hanem bátran kipróbálhatók a többi erogén zónán is! Az okos eszközök között találhatunk olyan csiklóizgatókat is, amelyek hordhatók és akár a párunknak is átadhatjuk az irányítást, így egy romantikus vacsora közben is fokozhatjuk az izgalmakat.További vibrátor típusok


43termék
 

Kezdetben az összes vibrátor ugyanazon hatásmechanizmussal dolgozott: behatolás és rezgés. Ezeket a készülékeket általában férfiak tervezték, de a funkció ugyanaz volt mindig. Vagy hüvelyi, vagy anális úton használhatóak, de különösebb figyelem nem fordult az egyéb erogén zónákra.

De mi van azokkal a nőkkel, akik képtelenek hüvelyi orgazmusra?

Imáink meghallgattak, végre egyre több nő dolgozik a szex tech világában tervezőként. Most már a klitorisz stimulálására is nagy hangsúlyt fektetnek a klasszikus vibrátoros erotikus eszközök mellett!

Több típusú készülék közül is választhatunk. Vannak a klasszikus csiklóra specializálódó vibrátorok, melyek az átlag hüvelyi társaiktól kisebb méretűek, hiszen nem behatolásra tervezték őket, a klitorisz pedig nem nagy terület. Ezek ugyanúgy rezgés útján okoznak gyönyört, mint a klasszikus társaik.

Vannak viszont léghullámos csiklóizgatók is, ahol tulajdonképpen érintés nélkül, pusztán léghullámok segítségével repíti a használóját a csúcsra.

Van sok multifunkciós eszköz, melyek között a jól ismert ”nyuszis vibrátor” is helyet foglal. Ezek a hüvelyi (néha anális) behatolás mellett rendelkeznek egy csiklókarral, ami használat közben izgatja azt. A többfunkciós vibrátorok közt van olyan, amelyik hordható is, tehát akár a fehérnemű alatt marad észrevétlen. Ha okos eszközt birtokolsz, akkor át is adhatod a párodnak az irányítást, így csak a ti kis titkotok marad, hogy mitől ilyen felfokozott a hangulat például egy romantikus vacsora közben.

Amit tudni kell, hogy a csiklóvibrátorok, izgatók mindenki számára jó opciót nyújtanak a könnyű orgazmus elérésére. Kiváló társak maszturbáció során, de a párkapcsolatban is előkelő helyet foglalhatnak el. Szex közben hatalmas élvezetet nyújthat az előjáték alatt és kiegészítésnek is szuper, miközben a férfi hatol be. Hiszen minél több helyen izgatnak egy nőt, annál könnyebben élvez el és annál intenzívebb lesz az érzés is!

Anyaghasználatban főleg szilikonból készülnek ezek az eszközök, ami az allergiára hajlamosok számára is remek hír! Sok igazán kompakt méretű, így tökéletes útitárs lesz egy utazás során is.