Kérdése van? Hívjon minket! +36309687315

Vagy írjon e-mailt: info@berio18.hu

Csiklóizgató

 A legtöbb nő számára a csikló izgatásával (is) érhető el leginkább az orgazmus. Sokan nem képesek a hüvelyi elélvezésre vagy csak még nem találtak rá a saját G-pontjukra. Így kézenfekvő módszer számukra a csiklóvibrátor használata mind az önkielégítés, mind a szex során.


43termék
 

Kezdetben az összes vibrátor ugyanazon hatásmechanizmussal dolgozott: behatolás és rezgés. Ezeket a készülékeket általában férfiak tervezték, de a funkció ugyanaz volt mindig. Vagy hüvelyi, vagy anális úton használhatóak, de különösebb figyelem nem fordult az egyéb erogén zónákra.

De mi van azokkal a nőkkel, akik képtelenek hüvelyi orgazmusra?

Imáink meghallgattak, végre egyre több nő dolgozik a szex tech világában tervezőként. Most már a klitorisz stimulálására is nagy hangsúlyt fektetnek a klasszikus vibrátoros erotikus eszközök mellett!

Több típusú készülék közül is választhatunk. Vannak a klasszikus csiklóra specializálódó vibrátorok, melyek az átlag hüvelyi társaiktól kisebb méretűek, hiszen nem behatolásra tervezték őket, a klitorisz pedig nem nagy terület. Ezek ugyanúgy rezgés útján okoznak gyönyört, mint a klasszikus társaik.

Vannak viszont léghullámos csiklóizgatók is, ahol tulajdonképpen érintés nélkül, pusztán léghullámok segítségével repíti a használóját a csúcsra.

Van sok multifunkciós eszköz, melyek között a jól ismert ”nyuszis vibrátor” is helyet foglal. Ezek a hüvelyi (néha anális) behatolás mellett rendelkeznek egy csiklókarral, ami használat közben izgatja azt. A többfunkciós vibrátorok közt van olyan, amelyik hordható is, tehát akár a fehérnemű alatt marad észrevétlen. Ha okos eszközt birtokolsz, akkor át is adhatod a párodnak az irányítást, így csak a ti kis titkotok marad, hogy mitől ilyen felfokozott a hangulat például egy romantikus vacsora közben.

Amit tudni kell, hogy a csiklóvibrátorok, izgatók mindenki számára jó opciót nyújtanak a könnyű orgazmus elérésére. Kiváló társak maszturbáció során, de a párkapcsolatban is előkelő helyet foglalhatnak el. Szex közben hatalmas élvezetet nyújthat az előjáték alatt és kiegészítésnek is szuper, miközben a férfi hatol be. Hiszen minél több helyen izgatnak egy nőt, annál könnyebben élvez el és annál intenzívebb lesz az érzés is!

Anyaghasználatban főleg szilikonból készülnek ezek az eszközök, ami az allergiára hajlamosok számára is remek hír! Sok igazán kompakt méretű, így tökéletes útitárs lesz egy utazás során is.