Kérdése van? Hívjon minket! +36309687315

Vagy írjon e-mailt: info@berio18.hu

Blog

5+1 tény a vibrátorról

2022.09.30 22:39
5+1 tény a vibrátorról

Gondolatainkban már foglalkozunk vele, magányos óráinkban ezzel lazítunk, segít minket a csúcsra juttatni - mégis szégyenlősködünk vele kapcsolatban. Vagy éppen attól tartunk, hogy a kapcsolatunkban tiltó listára kerülhetnek játékszereink?

Éppen ezért csokorba szedtem 5+1 tényt, amely a vibrátor használatának jótékony hatását mutatja. Igen, nyugodtan olvasd el Te is, mert előfordulhat, hogy a partnered fáradt vagy nincs a városban, esetleg más okból nem jöhet össze az együttlét. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nélkülöznöd kellene a szexualitást és az orgazmus okozta pozitív hatásokat!

 

 1. A vibrátor használata jótékony hatással van az alvásra!

Ha éppen nincs kivel ágyba bújni, a vibrátor biztos, hogy a csúcsra repít. Egy jó orgazmus pedig olyan hormonokat szabadít fel a testedben, amelyek hatására sokkal jobban fogsz aludni.

 

 1. Kevesebbet stresszelsz!
  Az orgazmus, melyet vibrátor segítségével is elérhetsz, boldogsághormonokat szabadít fel a testedben. Ennek következtében ellazulsz és kiegyensúlyozottabb leszel a mindennapokban, segít a mentális egyensúly megtalálásában.

 

 1. A szívre is pozitív hatással van
  Az orgazmus pillanatában megemelkedik a szívritmusod, légzésed felgyorsul. Melynek során javul a véred oxigén ellátása, edzésben tartva a szív- és érrendszeredet. Mint egy jó kis edzés, ugye?

 

 1. Remek fájdalomcsillapító
  A maszturbáció - melyet végezhetsz vibrátorral is - segít enyhíteni a  menstruációs görcsöket,  az általa felszabaduló endorfin hatására még a migrénes panaszok is enyhülnek!

 

 1. Javítja a szexuális életet
  Azok a nők, akik rendszeresen végeznek önkielégítést, megtanulják, hogy mi a jó nekik. Ezáltal sokkal jobbá válik a szexuális életük is, hiszen el tudják mondani, meg tudják mutatni azt, hogy mit hogyan szeretnek.

 

+1: A vibrátorod mindig kéznél lehet, nem fáradt, neki Te vagy a tökéletes partner és mindig a Te kényeztetésed a legfontosabb neki! Viszont, ha a párkapcsolatod dobnád fel vele, akkor próbáljátok ki a párvibrátorokat! Hidd el, mind a kettőtöknek nagy örömet fog okozni!