Kérdése van? Hívjon minket! +36309687315

Vagy írjon e-mailt: info@berio18.hu

Blog

Mindent egyszerre - a multifunkciós vibrátorok

2022.11.14 13:59
Mindent egyszerre - a multifunkciós vibrátorok

Dübörög a szexuális segédeszközök iránti igény, napról napra dobják piacra az újdonságokat a szextech világában. Azonban nem is olyan egyszerű kiválasztani a számunkra megfelelő játékszert, pont a bőség zavara miatt. Minden olyan gyönyörűen formatervezett, szeretnénk átélni a behatolás élményét, de a csikló izgatása is nagyon kecsegtetően hangzik… De nyugi, van megoldás!

A multifunkciós vibrátorok pont a sokirányú stimulálásra hivatottak. Japánból erednek ezek a csiklókaros modellek, ahol a méltán ismert nyuszis vibrátor nevet kapták. Az ottani kultúrában nem nagyon preferálják a pénisz formát, így próbáltak attól elrugaszkodni és cuki nyuszis csiklókarral látták el a segédeszközöket, melyek a csiklót is izgatták. Ez a formatervezés még a mai napig is nagy sikernek örvend. Gondoljunk csak a Szex és New York-ra, ahol megjelenik a nyuszis vibrátor a csajoknál!

Összességében elmondható, hogy szinte mindegyik vibrátorunk bőrbarát természetes szilikonból készült, amely mindamellett, hogy nem allergizál, még nagyon finom és puha tapintást, könnyű behatolást is biztosít.

Na de nézzük csak, hogyan is épül fel egy ilyen vibrátor. Van egy alap törzs, ami a behatolásért felelős. Színben, fazonban, méretben, funkcióban a lehetőségek tárháza áll előttünk. Van, amelyik csak vibrációs funkcióval ellátott, de vannak lökő funkcióval felszerelt termékek is. Általában úgy vannak kifejlesztve, hogy a G-pontot extrán stimullják.

A fő törzs mellett található nyúlvány az úgynevezett csiklókar, ez a csikló izgatását hivatott ellátni. Általában külön motorral rendelkezik ez a rész, de funkcióját tekintve ez is többféle lehet. Van a normál rezgéses és van a léghullámos technológiával felvértezett vibrátor is. Sőt, akad olyan, ami kifejezetten az orális szex érzetét reprezentálja és a nyalás élményét adja vissza számunkra!

Ez teljesen egyéni preferencia, hogy ki mire és hogyan szeretne fókuszálni. De, aki az anál pártján áll se aggódjon, vannak olyan készülékek is, amelyek még a popsit is izgatják!

Akkumulátoros és elemes modellek közül is válogathatunk, ami nagyon praktikus, hiszen könnyedén magunkkal vihetjük ezeket a készülékeket bárhová. Többségük vízálló is, így a zuhany alatt is bátran kényeztetheted magad velük.

Az biztos, hogy egy jól kiválasztott multifunkciós vibrátor remek társ lehet mind a magányos éjszakákon, mind pedig a párkapcsolatot is remekül feldobhatja. Bátran szemezgess a választékunkban, Te is megtalálod a hozzád leginkább passzoló pajkos kis játékszert!