Kérdése van? Hívjon minket! +36309687315

Vagy írjon e-mailt: info@berio18.hu

Blog

Újra meghódítani

2022.10.18 21:28
Újra meghódítani

Zoli és Kata 7 éve házasok. Sokan mondták, hogy a 7. év nagy fordulópont egy házasságban. Hiába nem hittek ebben, őket is elérték a szürke hétköznapok. Zoli sokat dolgozott, mindig fáradt volt, Kata pedig már nem is próbált meg közeledni felé. De belül érezték, hogy ez így nem jó. Szerették egymást, próbálták megoldani a problémákat, de egyedül már nem ment nekik. Egy kedves baráti házaspárjuk már a 18. évét tapossa együtt. Azt a tanácsot kapták tőlük, hogy kezdjenek el megint randizni, mint az elején! Ismerjék meg újra egymást, hiszen a 7 év alatt oly sok minden változott.

Mindkettőjük szeme felcsillant az ötlettől, Zoli el is hívta párját egy randira. Úgy izgultak és idegeskedtek, mintha tényleg ez lenne az első találkozás, ám azzal a tudattal, hogy lehet kudarcba fullad a házasságuk, ha ez sem hozza meg a kívánt reményt…
Zoli nagyon elegáns volt, felesége a barátnőjénél készült, hogy meglegyen a meglepetés ereje. Mikor megpillantották egymást nagyon meglepődtek! Végre mind a ketten időt és energiát fektettek abba, hogy kicsinosítsák magukat és újra meghódítsák egymást!

Elmentek vacsorázni, borozgattak. Igazán jó hangulatban telt az este. A végén a férfi azt mondta, hogy folytathatnák egy hotelszobába, amit direkt a mai napra vett ki. Ám nem sejtette, hogy Kata is mennyire készült az estére…

A nő kiment a hotelben a fürdőbe, hogy kicsit rendbe szedje magát. Levette gyönyörű ruháját és alatta ott volt az új szexi fehérnemű (KATT IDE a kínálatunkért), amit direkt erre az alkalomra vett! Mikor Zoli meglátta, még a lélegzete is elállt. Egyszerűen nem hitt a szemének! Az ő felesége ennyire dögös és vonzó? Azonnal tűz gyúlt benne. Egy pillantásból tudták egymás kéréseit, ismerik egymás érzéseit. Az üdvözlő finom csókból, szenvedélyes nyelvcsapások lettek, miközben a ruhák gyorsan lekerültek róluk. Még az ágyig sem jutottak, amikor Zoli Katát a falhoz támasztotta és forró nyelvével hegyesen csúcsosodó bimbóit izgatta, miközben belső combjait cirógatta. Egyre lejjebb haladt nyelvével, kissé elidőzve az alhasán. Ezt követően szeméremajkait és csiklóját csókolgatta. Nyelve csakúgy lefetyelt, a tocsogó kéjbarlangban. Kata nem is tudta visszafogni magát az örömtől. Egész test vonaglott a falhoz dőlve, közben pedig sikítozott, amit biztos, hogy a szomszéd szobákban is hallottak. Mámortól bódultan, Zoli az ágyra fektette, ahol már a kéjtől égnek eredő farka arra várt, hogy Kata kényeztesse. A lány szájába vette hatalmas falloszát. Először nézte, hogy milyen gyönyörű. Látszottak rajta kiduzzadó erei, hegyén megjelentek a gyöngyöződő mámorcseppek. A farok szinte kérte, hogy „kapjál be”. Kata nem is habozott tovább. Először csak finoman mellei közé vette, azzal masszírozta, majd nyelvével végig simogatta, ezt követően pedig ajkaival folyamatosan masszírozta. Egyre erősebben és erősebben szopta, kezeivel pedig golyóit kényeztette. Szopás, szívás, fogai finom és erőteljes, de mégis élvezetes akciói követték egymást. Zolinak nem is kellett sok, hogy a gyönyör kapujához érjen. Kata mindig is ügyesen játszott Zoli farkával, nagyon értett hozzá, hogyan is kell a csúcsok csúcsára juttatni. Ez most is így történt. A helyzet a tetőfokára hágott, Zoli pedig beleélvezett Kata szájába. Spriccelt és spriccelt, amit Kata csak szívott és nyelt, amit párja közben nézett, és ettől még inkább élvezte a dolgot. Hangja elcsuklott, közben teste egészében remegett.

Nem volt aktus, de nem is bánták. Ez az ”újra ismerkedésük” első kalandja volt. Innentől tudták, hogy a jó szex és az egymásra fordított minőségi idő lesz a kulcs a kapcsolatuk megoldásában!