Kérdése van? Hívjon minket! +36309687315

Vagy írjon e-mailt: info@berio18.hu

Párvibrátor

Ha fel szeretnéd dobni a párkapcsolatod, akkor remek választás számotokra a párvibrátor ! Mind a ketten csak profitálni fogtok belőle, vége a megszokott, szürke együttléteknek. Nem kell tartani, kínlódni vele, felhelyezés után teszi is a dolgát. Nektek csak egymásra kell figyelni. Emeljétek egy új szintre a szexet!


10termék 110

A vibrátort kezdetben önkielégítésre használták. Persze együttlétekkor is be lehet vetni, azonban mindig csak az egyik fél élvezheti a rezgéseit. De szerencsére az igényekkel lépést tartva bővül a szexshop kínálata is. Vannak mostmár kifejezetten pároknak készült vibrátorok.

Ebbe a kategóriába főként az U és C alakú erotikus eszközök kerülnek. Ezeknek a lényege, hogy a vastagabbik szár a csiklót izgatja, miközben a vékonyabbik pedig a hüvelyben a G-pontot stimulálja, emellett helyet biztosítva a férfi számára a behatolásra.
Így nem csak a nő részesül kényeztetésben, hanem a pénisz is élvezheti a rezgések nyújtotta pluszt.

Nagy előnye, hogy felhelyezés után a helyén marad a vibrátor, tehát nem kell mozgatni és bajlódni vele. Így egymásra tudtok koncentrálni és kiélvezni az adott pillanatot.

Vannak köztük okos eszközök is, amik még nagyobb szabadságot biztosítanak, hiszen telefonról irányítható minden lépésük.
Ha a párod távol van, használhatod önkielégítéshez is, akár úgy, hogy ő irányítja a világ másik feléről. Most már a távolság sem jelent fizikai akadályt a közös örömszerzésre!