Kérdése van? Hívjon minket! +36309687315

Vagy írjon e-mailt: info@berio18.hu

Blog

Élvezetes masszázs otthon – a masszázs wand

2022.10.31 21:12
Élvezetes masszázs otthon – a masszázs wand

Sokan nem ismerik ezt a különleges kis játékszert, pedig igen hasznos és élvezetes mindenki számára nemtől és kortól függetlenül! Nem csupán egy erotikus eszköz, sőt bőven túlmutat azon! Egészségügyi szempontból is remek szolgálatot tesz, hiszen eredetileg is erre találták ki. Rengetegen küzdünk a nyaki, hát és egyéb fájdalmakkal. Anyukák a szülés, szoptatás miatt, sofőrök, ülő munkát végzők vagy éppen megterhelő fizikai, erőnléti munkakörben dolgozók, a lista szinte végtelen. Masszőrhöz persze 100-ból 1 ember, ha elmegy. Valljuk be: sem időben, sem anyagilag sem fér bele a legtöbb ember számára az a kiadás. De van remény! Ezek a wand-ek hihetetlen eredményt tudnak elérni!

Már az 1960-as évek óta használják ezeket a masszírozókat. Leginkább a nyaki és hát részen alkalmazták, majd rájöttek, hogy milyen jól működik az intim területeken is. Erős motorjuk megmaradt, ám kezdeti robosztus külsejük sokat finomodott az évek alatt. A wand-ek felhasználhatósága elég széles spektrumon mozog, ez adottságainak köszönhető. Kezdetben kábeles megoldásúak voltak, de mára már a legtöbb akkumulátoros, így könnyedén magaddal viheted bárhová.

A mikrofon-szerű kialakítás előnye, hogy az ereje a fejében koncentrálódik. A nyaki rész nagyon rugalmas, így könnyedén hozzáférhet a nehezen elérhető helyekhez is. Méretben is elég széles a kínálatunk, de saját magunkon is jól tudjuk használni, főleg a váll és nyaki letapadások oldására.

Az ember leleményességét mutatja, hogy test-szerte kipróbálták, többek között az erogén zónákban is. Rájöttek, hogy ez a rezgés milyen stimulálóan hat a férfiakra és nőkre egyaránt. Tökéletes tehát például az előjáték során is! Legtöbbjük nem belsőleges vibrátoros használathoz van kifejlesztve, de akadnak köztük olyan modellek, melyek lehetővé teszik a behatolást is.

Mindenki megtalálhatja kínálatunkban a számára legideálisabb masszázs partnert: legyen szó akár kicsi és kompakt vagy nagy és extra erős wand-ról. Színekben is elég széles a paletta, anyagukat tekintve a legtöbb bőrbarát szilikon, mely nem allergizál. De vannak műanyag borításúak is.

Összegezve ez nem csak egy erotikus eszköz! Pozitív hatással van az egészségedre és remek szórakozást nyújt emellett! Segít relaxálni, lazítja az izmaid és még a szexet is feldobja! Kell ennél több?