Kérdése van? Hívjon minket! +36309687315

Vagy írjon e-mailt: info@berio18.hu

Blog

Mi kell a Nőnek (a szexben)?

2022.08.17 14:38
Mi kell a Nőnek (a szexben)?

Biztosan Neked is bevillant Mel Gibson tökéletesen alakított szerepe Nick Marshall bőrébe. Egy beképzelt, óriási egóval rendelkező igazgató egy reklámcégnél, aki szó szerint falja a Nőket! Bizony ő is azt gondolja, hogy tudja mire van szüksége egy Nőnek. Azonban később rájön: ezt korántsem úgy van, ahogyan Ő gondolja!

 

Ez a kérdés bizony már nagyon régóta foglalkoztatja a férfiakat. Számukra a nők sokszor titokzatosak és megfejthetetlenek. Azt hiszik tudják, hogy mit akarunk, aztán kiderül, hogy a közelében sem voltak a megfejtésnek… Oké, minden nő más és más, ettől szép és sokszínű a világ. Így mindenki megtalálhatja a párját (vagy az épp aktuális partnerét). De azért vannak örökérvényű igazságok, amiket jó észben tartani.

 

Nos, tegyük akkor tisztába a dolgokat!

  1. Teljesen mindegy, hogy egy egyéjszakás kalandról beszélünk vagy egy párkapcsolatról, a nők szeretik érezni, hogy fontosak a számodra.

Egyéjszakás kaland esetére lefordítva ez azt jelenti, hogy nem csak egy random választott volt a sok közül. Éreztesd vele, hogy megvan köztetek a kémia ami természetesen elengedhetetlen, hogy ágyba vidd a partnered és ez egy felejthetetlen éjszaka lesz mindkettőtök számára!

Párkapcsolatban ez talán egy fokkal nehezebb dolog. Hosszabb távon jóval nehezebb! Hajlamosak vagyunk egy idő után elsiklani az apró figyelmességek felett, természetessé és magától értetendővé válik már sok dolog, köztük a szex is. Igenis fejezd ki, hogy szereted a párod! Különleges a számodra és igazán vágysz rá! Vágysz az érintésére, a testére, felizgat még 10 év után is, mint az első találkozáskor! Nem csak könnyíteni szeretnél magadon, hanem ebben a formában is éreztetni akarod vele, hogy még mindig odavagy érte!

  1. Ebből következik az, hogy bókolj! Reggel, délben, este… hidd el, minden embernek jól esik, ha dicsérik, főleg szex közben. Még Neked is ugye!? Sokan szégyenlősök, gátlásosak. Sokkal könnyebben feloldódnak, ha kapnak egy kis pozitív megerősítést!

  2. Előjáték. A legtöbb nőnek szüksége van a ráhangolódásra. Ne csak egy kis maszatolás legyen a rávezetés! Igenis tessék odatenni magad! Ugye, hogy neked is milyen jól esik, ha kényeztetnek? Időzz el odalent… Ne egy ”kötelező, essünk már túl rajta” legyen. Hidd el, kifizetődő lesz!

  3. Tudtad, hogy a nők legnagyobb része izgatónak találja a szexuális segédeszközöket? Szerezz be egy két huncutságot és lepd meg a partnered! Vibrátor, léghullámos csiklóizgató vagy masszázs wand? Csak a képzeletetek szabhat határt! Dobjátok fel a szexuális együttlétet akár jelmezes beöltözéssel kiegészítve egy kis pezsgővel!

Előjáték és aktus közben is hihetetlen pluszt adhat a szexhez, ha megfűszerezed szex játékszerekkel.

Kezdésnek a masszázs wand(KATT IDE) általi test feltérképezés kiváló! Ugyanúgy, ahogy a csiklóizgató (KATT IDE) is remek szolgálatot tesz ez alatt.

Viszont vannak olyan termékek is, mint például a párvibrátorok (KATT IDE), ahol mind a ketten élvezhetitek az erotikus eszközök által nyújtott kényeztetést! 

  1. Magától értetődő ezek után (ahh, bár az lenne…), hogy ne legyél önző! Sokkal jobb lesz neked is a szex, ha látod, hogy mennyire élvezi a partnered! Ha te odaadó vagy, ő is az lesz! Pont úgy, mint a 69-nél. Annál jobb, minél jobb a társadnak is!

  2. A csikló szerepe vitathatatlan. Menet közben se feledkezz meg róla! Neked jól esik, ha akció közben egy pózváltásnál például bekapják? Hahó! Nekünk is! Vagy akár egy kis rásegítést (KATT IDE) is bevethetsz!

Ne nézd az órát! Nem az határozza meg az együttlét milyenségét, hogy mennyi ideig tart. Tud tökéletes lenni egy 5 perces gyors numera is, ha éppen olyan kedvetek van! Izgalmassá teszi az együttlétet, ha nem a megszokott helyen (többnyire az ágyban) csináljátok hanem épp ahol „rátok jön”! A konyhaasztalon, a mosógépen, akár az autóban! Nincs szükség feltétlen arra, hogy órákig hancúrozzatok. Persze néha az is jó tud lenni, de nem ez a mindennapos igény.QA

  1. Végül pedig a legfontosabb, hogy kommunikáljatok! A kommunikáció elengedhetetlen a tökéletes szexhez! Többek között Vanessa Marin világhírű szex terapeuta is boncolgatta a témát a páciensek beszámolói alapján: ha valami jó, tudasd! Ha nem, azt is! Szóból ért az ember, senki sem tudja kitalálni a másik gondolatát csak úgy. Gyorsabban? Lassabban? Figyelj a másikra, legyen szemkontaktus. Ha sikerül egymásra hangolódnotok garantált a gyönyör mindkettőtök részére.

 

További szexuális tartalmakért kövesd oldalunkon a minden héten frissülő blogbejegyzéseinket. Ne felejts el feliratkozni hírlevelünkre, hogy értesülj aktuális akcióinkról! Addig is ne habozz, próbáld ki egy termékünket, a gyönyör garantált lesz!

BERIO18