Kérdése van? Hívjon minket! +36309687315

Vagy írjon e-mailt: info@berio18.hu

Vibrátorok

Minden bizonnyal a vibrátorok a legkeresettebb erotikus eszközök a szexshop kínálatában. Népszerűsége nem véletlen, már az 1800-as évektől használták. Úgy vélték az akkori orvosok, hogy az orgazmus gyógyító hatással bír. Rengeteg fajtája kialakult az elmúlt évtizedek alatt, így mindenki megszerezheti a számára legtökéletesebb örömforrást. A BERIO18 szexshop kínálatában garantáltan megtalálod a hozzád legjobban illőt!

Oké, eldöntötted, hogy te is fel szeretnéd dobni a hangulatot az ágyban, de fogalmad sincs, hogy milyet válassz? Segítünk!
Először is érdemes kitalálni, hogy milyen funkciókat részesítesz előnyben. Mi az, amire igazán vágysz?

Klasszikus rúdvibrátorok
A klasszikus rúdvibrátor legfőbb jellemzője, hogy letisztult formavilággal rendelkezik. Rengeteg féle szín, méret és használati idő közül tudsz választani. Rezgésfokozataik állíthatóak, anyagukban legfőképp szilikonból készülnek. A szilikon nagyon kellemes,gyorsan melegedő, nem irritatív, rezgésközvetítő szerepet tölt be.

Realisztikus vibrátorok
A realisztikus vibrátorok szintén állítható rezgési frekvenciával működnek. Itt azonban a valósághű másolatra törekednek küllemben. Nagyon kidolgozott a makk rész, az erezetek. A műpénisz néhány típusán a herék is megtalálhatóak.

G-pont vibrátorok
Ez a vibrátor nevéből adódóan arra szolgál, hogy ívelt kialakításának köszönhetően a hüvely elülső falán elhelyezkedő G-pontot izgassa, stimulálja. Ennek segítségével érhető el legkönnyebben a hüvelyi orgazmus.

Csiklóizgatók ( léghullámos csiklóizgató, csiklóvibrátor )
Vannak olyan csiklóizgatók, melyek léghullámok segítségével kifejezetten a csikló orgazmusára fókuszálnak. Több funkciós erotikus eszközök vannak, melyek még a nyalást, szívást is tudják imitálni. A csiklóvibrátor pedig egyénileg szabályozható rezgés segítségével igyekszik gyönyört hozni a használójának.

Análvibrátorok

Ezek a termékek a popsi kényeztetésére összpontosítanak. Formavilágban általában keskenyebb a hegyük, lefelé szélesednek, ezáltal megkönnyítve az ánuszba való behatolást. Méretben legtöbbjük szerényebb, mint egy hüvely vibrátor, így a tapasztalatlanabbak is nyugodt szívvel kipróbálhatják a gyönyör ezen formáját is. Természetesen állítható rezgésfrekvenciákkal rendelkeznek ezen termékek is.

Okos eszközök
Okostelefon, okos TV, robotporszívó, végeláthatatlan már az intelligens eszközök sora. Miért pont a szexuális kényeztetők maradnának ki egy szex shop kínálatából? Ezek az izgatók általában külön applikáció segítségével irányíthatóak. Rengeteg beállítást tesznek lehetővé a ritmustól, rezgés intenzitásig, stb.

Intim masszírozók
Az intim masszírozók rendkívül sokoldalúak. Stimulálhatjuk vele a mellbimbót, a csiklót, hüvelyt, ánuszt, stb… Lehetőségek tárháza áll előttünk, akár az előjáték, akár az aktus során. A férfiaknál a makk, herék és ánusz izgatása szintén nagyon közkedvelt funkciója.

Multifunkciós vibrátorok
A fent említett kategóriákat vegyíti egy többfunkciós eszköz. Van, amelyik a hüvely vibrátoros izgatásán túl a csiklót is stimulálja, van ami a popsira is fókuszál. Lényegében több ponton is orgazmust generál, így maximalizálva az élvezeteket.

Felcsatolható vibrátorok
Ezeket a vibrátorokat nem csak a leszbikus párok szeretik. Sokszor heteroszexuális kapcsolatban is használják, ha egy kis újításra vágynak. Ráadásul néhány típusánál egy úgynevezett köpeny segítségével növelhető a férfi hímtag mérete, mely őt és a partnerét is stimulálja.

Párvibrátor
Tévhit, hogy a vibrátorokat csak az egyedülálló nők használják! Ez a típus pont a társas együttlétekhez lett kifejlesztve. A párvibrátorok általában U vagy C alakúak. Ergonómiailag úgy lettek kifejlesztve, hogy mindkét fél örömét szolgálják. Egyik fele általában a klitoriszra fekszik fel és stimulálja azt, a másik szára pedig a hüvelyben rezeg, de helyet biztosít a behatolásra emellett. Így a férfit is izgatva aktus közben.

Ha ezek alapján sikerült kiválasztanod a preferenciád, már csak azt kell eldöntened, hogy milyen formát, színt, textúrát, méretet szeretnél.
Méretben egy átlag férfi hímtag 15-18 cm, átmérőben pedig 3-4 cm. Nálunk megtalálható természetesen az átlagtól eltérő is, mindenki egyéni igényére szabva.