Kérdése van? Hívjon minket! +36309687315

Vagy írjon e-mailt: info@berio18.hu

Felnőtt Társasjátékok

3termék 13

Ha izgalmat szeretnétek vinni egy estébe, ami a szex, és a szenvedélyes együttlét körül forog, vagy ha csak szeretnétek kicsit a véletlenre bízni az események történéseit, vegyetek elő, egy rövidebb szex társasjátékot! 

Ilyen szexjáték például a szexdobókocka, ami a hagyományos dobókocka, vagy a szerepjátékok által ismertté vált, több oldalú kockák mintájára készülnek, csak itt a számok helyett különböző grafikus rajzok vannak,és így valóban a szerencsére lehet bízni az aznapi szexpozíció milyenségét, és az együttlét helyszínét.  Több féle kocka is létezik. A sok variációnak köszönhetően biztos, hogy a szexdobókocka segítségével rengeteg izgalmas együttlétben lesz részetek.

A másik legnépszerűbb szexjáték, a sokak által jól ismert francia kártya mintájára készült erotikus verzió. Segítségével a vetkőzős pókerpikánsabb verzióját lehet játszani a Kama Sutra francia kártya segítségével. A játék végére nem csak egymás meztelen látványa, de az egyedi szexpóz nyújtotta öröm is a egyfajta jutalom lesz.